Selecteer een pagina

Het was opnieuw een drukke voetbal dag en dan is het nog niet eens zaterdag. Wat hebben wij toch een mooie hobby, een hobby waarvan ik nog steeds hopen dat het ooit echt mijn beroep kan worden.   Om 13:00 werd er afgetrapt in het Nissan Stadium waar de oranjeleeuwinnen hun derde groepswedstrijd speelde op de OLYMPISCHE SPELEN in Tokyo.

Helaas werd de wedstrijd van de Nederlandse voetbal vrouwen niet volledig uitgezonden waardoor voetbaluitslagen-nickdeheus.nl niet op tijd de juiste informatie naar buiten kon communiceren.  Wij blijven de situatie rondom het zelf niet aanwezig kunnen zijn bij betaald voetbalwedstrijden of eindtoernooien dan ook zeer betreuren. Overigens is het momenteel ook bepaald geen pretje om als journalist of verslaggever in Japan te zijn.  Gelukkig won het nederlandse vrouwen voetbalelftal wel, en hoe het werd maar liefst 8-2 door doelpunten van: Shanice Janice van de Sanden, Lineth Enid Fabienne Beerensteyn, Lieke Martens, Vivianne Miedema en Victoria Pelova.

Het elftal van Bondscoach Wiegman speelt nu aanstaande vrijdag in de kwartfinale tegen de VS. Dat wordt dus de eerste echte test zekergezien het feit dat het elftal verdedigend gezien nog behoorlijk wat steken liet vallen de afgelopen drie duels.

 

 

Voetbaluitslagen-nickdeheus.nl sloot de dag af op sportpark de Zwaaier in Werkendam waar kozakken Boys zijn tweede oefenwedstrijd speelde tegen Gemert. Een ingelaste oefenduel omdat de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen VVOG laat op de vrijdagavond werd afgelast. De ploeg van trainer Rick Adjei maakte opnieuw een sterke en frisse indruk door doelpunten van Thomas Marijnissen en Mark Veenhoven leek kozakken Boys ook vanavond een makkelijke avond te gaan beleven.

Tot het moment dat Gemert een strafschop krijgt nadat Jorzolino Falkenstein werd neergelegd, de strafschop wordt benut door Joop Daniëls. Direct na de 2-1 is Gemert nog meerdere malen gevaarlijk maar tot echte serieuze kansen komt het niet. En zo winnen de werkendammers ook hun tweede oefenduel, aanstaande zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen DOVO aanvang 12.30 een wedstrijd in het kader van de (Harry Hamstracup) let op de wedstrijd wordt gespeeld in Veenendaal.