Selecteer een pagina

Zaterdag 24 Juli ging voor voetbaluitslagen-nickdeheus.nl de boeken in als de allereerste volle voetbal zaterdag met maar liefst twee wedstrijden live vanaf de amateurvelden te beginnen met Achilles veen – UNA aftrap 11.00 gevolgd door ASWH – Barenrecht aftrap 14:30.Met dank aan (taxiberm een (taxibedrijf uit de Hank (NB) kon voetbaluitslagen-nickdeheus.nl heel de dag lekker zelfstandig weg en doen wat ik het allerliefste doe: Liveverslag van wedstrijden en bovenal direct na de wedstrijden alle uitslagen verwerken.

De dag begon ouderwets vroeg,  voetbaluitslagen-nickdeheus.nl moest rond 10;30 al in veen staan waar om 11.00 achilles veen begon aan hun voorbereiding tegen UNA uit Veldhoven, uitkomend in de derde divisie.   De ploeg van Harrie Gommans begon scherp aan de wedstrijd en liet al snel aan achilles veen merken, het is een oefenwedstrijd maar wij komen voor de winst.  De ploeg van John Karelse geeft gedurende de wedstrijd onnodig veel ruimte en komt dan ook op 0-1 achterstand.  en zo begint achilles veen de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen met een nederlaag die toch ook wel een beetje met schepte en concentratie te maken heeft.  En  Dan zijn er altijd mensen die roepen, niet zo kritisch het is pas de eerste wedstrijd: dit is wel hoofdklasse niveau dan mag je iets meer beleving verwachten toch?Aanstaande zaterdag speelt achilles veen de uitwedstrijd tegen Sparta Nijkerk aanvang 13:00.

ASWH – Barendrecht 

Vanuit Veen vertrok voetbaluitslagen-nickdeheus.nl naar Hendrik-Ido-Ambacht voor de oefenwedstrijd tussen ASWH en BVV Barenrecht. Nadat ik keurig en netjes ontvangen werd, genoot het aanwezige publiek van een mooie voetbalwedstrijd. Het ASWH van -trainer Rogier Veenstra maakte een bijzonder frisse indruk en gaf BVV Barendrecht een lesje in effectiviteit.  Door doelpunten van  1-0 Jesper van den Bosch 2x,  3-0 Mohamed El Bannasri, 4-0 Lester Pires beleefde ASWH uit eindelijk een makkelijk middag.  Voor ASWH wacht aanstaande zaterdag de uitwedstrijd tegen het stenoco van Frans Adelaar aftrap 14:30