Selecteer een pagina

Ook voor Feyenoord stond vanavond de eerst officiële wedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen op het programma.  In Kosovo kwam het Feyenoord van trainer arne slot niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen een naar vermogen spelend Drita.

De Rotterdammers hadden de overhand maar het   tempo lag veel en veel te laag  en de passing was te werkelijk dramatische te noemen aan de kant van de Rotterdammers Slechts drie keer liet het Drita even schrikken.Bannis,die de voorkeur kreeg boven Bozeník,schoot op keeper Maloku,  Ruus Til schiet van dichtbij naast en vlak   voor tijd raakte Antonucci de paal. de return volgende week donderdag begint om 20;00. Uiteraard doet voetbaluitslagen-nickdeheus.nl live verslag van deze wedstrijd via de bekende  sociale media.

Het zijn drukke weken voor voetbaluitslagen-nickdeheus.nl, morgen begint namelijk de eerste regulliere competitie alweer. In de Jupiler pro league mogen Standard Luik  Racing Genk het nieuwe seizoenen in gang gaan zetten.