Selecteer een pagina

Ook voor Kozakken Boys is het nieuwe voetbal echt begonnen, gisteravond stond de eerste oefenwedstrijd op de kalender tegen Jong Willem ll.  De oefenwedstrijd werd gespeeld met een behoorlijk aantal toeschouwers langs de lijn en dat ook nog eens op een heerlijke zomerse dinsdagavond.

Aan de verwachting is ook dit seizoen geen gebrek Kozakken Boys wil zoals altijd weer mee gaan doen om de bovenste plaatsen in de nieuwe Jack’s League voorheen de tweede divisie.  De Werkendammers maakte een sterke en frisse indruk en wilde graag direct het aanwezige publiek vermaken. Jong Willem ll ging hierin mee, met als resultaat veel persoonlijke duels en voetballen in een bijzonder hoog tempo, dit is 100% reclame voor de nieuwe Jack’s League. Zowel de spelers als de toeschouwers zitten lekker in de wedstrijd en reageren ook weer lekker kritisch op wat er allemaal gebeurt ook de arbiter wordt zoals altijd weer behoorlijk bekritiseerd, welkom op het hoogte niveau in het amateurvoetbal zeggen we dan vol trots

Na 13 minuten zorgt Johnny Lommers voor de openingstreffer dit kan wel eens een doelpuntenrijke avond gaan worden.  De bezoekers uit Tilburg komen goed uit de kleedkamer en creëren in een paar minuten tijd aardig wat mogelijkheden, de gelikmaker hangt dan ook in de lucht.  Jong Willem ll beloond zichzelf en komt verdiend op gelijke hoogte 1-1.

Vanaf dat moment gaat het heel snel, het tempo gaat weer omhoog en enkele minuten later volgen de doelpunten zich in hoog tempo op. Tarik Fagrach kopt de hoekschop van Thomas Marijnissen binnen. Op aangeven van Lars Hutten scoort Thomas Marijnissen de 3-1 na een heerlijke aanval op hoge snelheid en In blessuretijd maakt Jong Willem II nog 3-2.

Aanstaande zaterdag staat de volgende wedstrijd op het programma VVOG uit Harderwijk uitkomend in de derde divisie zaterdag komt naar Werkendam aanvang 15.00 uur. Ook het aankomend seizoen hoopt voetbaluitslagen-nickdeheus.nl veelvuldig aanwezig te kunnen zijn bij uitwedstrijd van Kozakken Boys dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de Supportersvereniging van de Werkendamse voetbalclub.