Selecteer een pagina

Vanavond stond voor PSV de eerste echte officiële wedstrijd op het programma in het eigen Philips Stadion won een zeer Dominant PSV In de openingsfase zette PSV Galatasaray gelijk vol onder druk dit zorgde gelijk voor paniek bij de Turken. In de 3de minuut ging keeper muslera verschrikkelijk in de fout daardoor kon zahavi voor open goal binnen schieten.

 
 
PSV was de dominante ploeg en ze gaven Galatasaray geen millimeter ruimte
Galatasaray speelde eerst met drie man achterin maar de Turken kregen geen antwoord op het spel van PSV waardoor ze al snel terugvielen op vier verdedigers Galatasaray kreeg totaal geen grip op PSV dit resulteerde in de 2-0 voor De Eindhovenaren zahavi Nam opnieuw de treffer voor zijn rekening.
 

Maar uit het niets kwam Galatasaray terug in de wedstrijd door een doelpunt van klinic waardoor de stand 2-1 werd PSV bleef de gehele tweede helft de dominante ploeg en had eigenlijk geen kind aan Galatasaray En zo was het dus weer een heerlijke volle sportdag met de 5-1 winst Van PSV op Galatasaray en het was ook de dag dat de oranjeleeuwinnen een uitstekende 10-3 overwinning boekte op Zambia tijdens de start van de  olympische spelen in Tokyo. Aanstaande zaterdag is om 13.00 uur Brazilië de volgende tegenstander in groep F.