Selecteer een pagina

Zaterdag 17 Juli de dag dat Sliedrecht hun laatste oefenwedstrijd speelde voor de zomerstop tegen Unitas Zondag. Het werd een mooi tactisch schaakspel waarbij Sliedrecht zichzelf vergat  te belonen gedurende de wedstrijd. Vlak voor rust maakte  Everon Pisas de enige treffer van de middag.  Ondanks de nederlaag was de thuisploeg zeer positief gestemd en dat had niet alleen te maken met het eindresultaat maar zeker ook met de uitvoering ervan, we hebben een goede pot neergezet en voldoende weerstand geboden.

Assistent-trainer  Jean-Philip Becht die de taken waarnam van hoofdtrainer Dennis van der Steen die genoot van een wel verdiende vakantie in Italië was na afloop positief en kritich in de goede zin van het woord. Assistent-trainer  Jean-Philip Becht  schoof in gesprek met voetbaluitslagen-nickdeheus.nl de doelstelling van V.V. Sliedrecht dan ook  bepaald niet onder stoelen of banken, wij willen naar de hoofdklasse promoveren daar ga ik geen geheim van maken.  Dit zijn wedstrijden die op details worden beslist en dat zijn voor ons alleen maar leermomenten.

 

 

 

bekijk hieronder de samenvatting 

Interviews Sliedrecht – Unitas