Selecteer een pagina

Het jaarlijkse oefenduel tussen tweede klasseer  Nivo Sparta  FC Den Bosch actief in de keuken kampioen was ook vandaag een groot succes het publiek was in grote getallen naar sportpark de De Watertoren gekomen om een mooi voetbal wedstrijdje te bekijken. de toeschouwers kregen een mooie oefenpot voorgeschoteld waarbij de ploeg uit Den Bosch uiteraard de betere ploeg was.  

Desondanks deuren het best lang voordat de ploeg van De Gier op een 0-1 voorkwam en laat nou net het gene zijn wat alle toeschouwers verwachten. Wat je vanmiddag langs de lijn veelvuldig hoorde was: ik zou blij zijn als Nivo Sparta de score onder de zes kan houden en dat is de ploeg van Niels blom meer dan gelukt het werd maar 0-3, de ploeg uit Zaltbommel verdiend dan ook hele grote complimenten voor de manier waarop men zich vanmiddag presenteerde. Pas na 22 minuten tekende Hugo Botermans  voor de openingstreffer 0-1.  

Nivo Sparta schrik hier bepaald niet van en blijft gewoon het eigen spelletje spelen en dat doet de ploeg van Niels blom zeer verdienstelijk. De ploeg van De Gier hanteert een te laag tempo om er vanmiddag een monsterscore van te maken.  Desondanks volgde 10 minuten na rust dan toch de goals die men van te voren verwachten via izz Hornkamp de Bossche verdubbeld FC Den Bosch de voorsprong tot 0-3 met als resultaat dat beide trainers na afloop meer dan tevreden waren, niet alleen over de wedstrijd maar zeker ook over het feit dat de oefenwedstrijd tussen Nivo Sparta en FC Den Bosch traditiegetrouw  weer gespeeld kon worden met de aanwezigheid van vele toeschouwers.