Selecteer een pagina

Vandaag stond voor GRC 14 de laatste vriendschappelijke wedstrijd op het programma voor de zomerstop ondanks het vroege aanvangstijdstip van half twee werd de oefenwedstrijd op een redelijk gevuld sportpark gespeeld. Ook vandaag kregen de toeschouwers weer een mooie voetbalwedstrijd voorgeschoteld, sterker nog het was spannend tot de laatste minuut.  

Twee ploegen die graag aanvallend voetbal willen spelen, dat kan niet anders of we krijgen een wedstrijd met veel passie en strijd. Vanaf minuut één zette beide ploegen 100% druk vooruit met als resultaat dat de wedstrijd gespeeld wordt met een hoge intensiteit de arbiter van dienst had vanmiddag dan ook zijn handen vol, maar hij verloor geen moment de controle over  het duel en liet waar mogelijk ook lekker door spelen.

Het spel golfde op en neer, met ontzettend veel kansen voor beide teams.  Ook de nieuwe competitie indelingen waren vanmiddag in Giessen even kort onderwerp van gesprek uiterraad hebben beide teams ook dit seizoen weer zo hun eigen ambities al was het niveauverschil ook vanmiddag weer niet of nauwelijks zichtbaar. Tegenstander vriendenschaar werd eerder deze week door de KNVB ingedeeld in de  3e klasse A (West 1):met  Brederodes, DESTO, DSVU, EDO, Focus’07, HSSC’61, Hercules, Houten, SV Lopik, OSM’75, SC Everstein, Voorwaarts, Vriendenschaar. 

Wilco van Rossem opende voor de ploeg van  Piet de Kruif de score enkele minuten later zorgde Wesley v d Oever voor een verschil van twee goals.  vlak voor rust lijkt de wedstrijd zelfs al beslist als een speler van vriendenschaar de bal ongelukkig in eigen doel werkt.  kort na rust maakt Michael v d Oever 4-0 dan zou je normaal gesproken zeggen de wedstrijd is gespeeld.

Maar zoals wel vaker bewezen in de voetbal sport is een wedstrijd pas afgelopen als het laatste fluitsinlaal  heeft geklonken. De ploeg uit CULEMBORG komt zelfs terug tot 4-3 een waar spektakelstuk !!! zeggen we dan !!! maar als je heel kritisch bent, en dat zijn wij van voetbaluitslagen-nickdeheus.nl kunnen we toch ook zeker wel spreken van concentratie verlies bij de thuisploeg en dienen wij ook de complimenten te geven aan de ploeg uit CULEMBORG voor de veerkracht die men vanmiddag heeft getoond.