Selecteer een pagina

Om te beginnen geven wij een voorbeschouwing op de halve finales van vanavond en morgen.vanavond staat het prachtige affiche tussen Italië en Spanje op het programma.  Het Spanje van trainer Luis Enrique valt dit toernooi naar onze mening enorm tegen. Want het mooie voetbal wat we van oudsher van de Spanjaarden  gewend zijn hebben we dit toernooi niet of nauwelijks gezien. Het Italië van trainer Roberto Manccini daarentegen  verrast ons allemaal. Want in de voorgaande toernooien kenden we de italianen vooral van hun verdedigende spel maar onder de huidige  trainer blijkt het aanvallende  aspect ook uitstekend ontwikkeld te zijn.

Daarom wordt het de komende twee  dagen heel interessant omdat we nu gaan zien wie er het best tegen deze druk bestand is. Woensdagavond  staat er ook een  uiterst interessante wedstrijd op het programma. Het Engeland van trainer Gareth Southgate levert een uitstekende prestatie maar het voetbal laat nog wat te wensen over.  In Engeland is de pers lyrisch het “it’s coming home” is al een paar keer voorbij gekomen in de kranten, maar dit is ook erg voorbarig.

Denemarken heeft natuurlijk de gunfactor sinds de gebeurtenissen rondom middenvelder Christian Eriksen  die op het veld getroffen werd door een hartstilstand.  Ineens werd voetbal logischerwijs bijzaak; Echter was de oud middenvelder van Ajax snel weer bij kennis na uitstekend handelen van  onder andere aanvoerder Simon Kjaer  en de hulpverleners.Gelukkig werd al snel duidelijk dat het weer goed ging met de middenvelder. En hij liet door middel van een facetime gesprek aan zijn teamgenoten weten dat ze de wedstrijd moesten hervatten Dit heeft het elftal van de Denen een extra boost gegeven in de resterende wedstrijden.

Het niveau van het algehele toernooi is echter zeer teleurstellend we hebben weinig wedstrijden gezien die we ons tot in lengte van jaren zullen blijven herinneren. Het waren vooral wedstrijden met een lage intensiteit en weinig weerstand. wij van voetbaluitslagen-nickdeheus, proberen altijd zo professioneel  mogelijk voor de dag te komen.  Zo schreven wij elke dag verslagen en updates op onze sociale media. Op deze manier werd het voor ons nog een toernooi waar wij de uitdaging om van elke wedstrijd een verslag te maken niet uit de weg gingen. met als klap op de vuurpijl, een paar dagen achter elkaar een record aantal bezoekers. natuurlijk zijn wij hier ontzettend trots op,tevens blijven wij met beide benen op de grond staan. wij realiseren ons dat dit alles   zonder de bijdrage van onze trouwe sponsoren niet mogelijk was geweest.

wij sluiten af met de uitstekende prestaties van onze  twee Nederlandse scheidsrechters  die de halve finale en de finale mogen leiden.wij blijven overigens ook de ontwikkelingen rondom het bondscoachschap nauwlettend volgen houd hier voor onze sociale media goed in de gaten.