Selecteer een pagina

Frankie de jong is uitgeroepen tot speler van het jaar bij zijn club FC Barcelona  de. Jong  werd opgeleid door ASV Arkel uitkomend in de 2e klasse F in het zaterdag amateurvoetbal, Hij speelde daarna voor regio club Willem ll en Ajax Amsterdam  Frankie laat  zelf weten erg trots te zijn op deze prijs. 

Frankie de jong heeft de afgelopen tijd een hele goede ontwikkeling door gemaakt en is inmiddels niet meer weg te denken in de top van de Europese competities. De jong kan misschien wel een van de beste spelers ter wereld gaan worden zeker gezien zijn sport mentaliteit, alles er uit halen wat nodig is om de top te bereiken.  Onder trainer  ronald Koeman heeft de jong nu ook een positie gevonden waar hij goed uit de voeten kan en veelvuldig belanrijk kan zijn voor zijn team.

 

foto NOS.NL