Selecteer een pagina

De KNVB krijgt vandaag de  schrik van hun leven als 30 clubs bekendmaken dat ze zich afzijdig willen maken van de KNVB en de nieuwe competitie de NL League willen starten

Deze NL league houdt in dat clubs de clubs het geld van sponsoren en TV gelden onderling willen verdelen en door middel daarvan willen ze een sterkere competitie  opbouwen.

Er is alleen een kleine tegenslag voor de grondleggers van deze competitie en dat is dat 4 clubs hebben tegengestemd,waaronder Feyenoord en Ajax. Omdat zij vinden dat zij al genoeg geld afstaan om de andere clubs te ondersteunen.De grondleggers van deze competitie zullen deze grootmachten wel aan hun kant moeten krijgen anders geven wij dit plan weinig kans. Dit plan komt voor de KNVB als een onaangename verassing.omdat ze op dit moment wel iets anders aan hun hoofd hebben onder andere het evaluatiegesprek met Frank de Boer stond gepland.

Ondanks dat dit plan  een enorme dreun zou zijn voor de voetbalbond moeten ze voor nu ook door met de realiteit van de dag. Ze zullen een harde afweging moeten maken of doorgaan met de ingeslagen weg van Frank de boer of afscheid van elkaar nemen. Verder zitten we natuurlijk nog vol in het EK en genieten we natuurlijk van heerlijke do or die wedstrijden. Gisteren hebben we een een heerlijk spektakelstuk gezien tussen Spanje Kroatië. En we hebben de grootste verassing van het toernooi gezien tot nu toe. Topfavoriet voor de eindzege Frankrijk werd na strafschoppen uitgeschakeld door het dapper spelende Zwitserland.

En vanavond hebben we de heerlijke kraker tussen Engeland en Duitsland. En je zou het bijna vergeten maar er is nog meer mooi voetbalnieuws. Danny Makkelie fluit tot nu toe een uitstekend EK en  hij krijgt vanavond de eerder benoemde kraker tussen Engeland en Duitsland toegewezen.