Selecteer een pagina

Het was een avond die begon met. Een grote teleurstelling die niemand had zien aankomen een zeer teleurstellend Nederlands elftal zonder enige passie en strijd verloor van Tsjechië . En zo zie je dat als je bepalende spelers niet thuis geven dit ook hele lastige avonden kunnen opleveren, en dan zwijgen we maar even over de positie van bondscoach Frank de boer, zijn functie en manier van werken staan wat ons betreft ook zeer ter discussie staat. Zoals de boer vanavond zelf al zij : ik moet even goed na gaan denken over de toekomst. 

Maar goed we moeten weer verder met de realiteit en we werden wel gelijk oop een topwedstrijd getrakteerd België Portugal was een wedstrijd met een zeer hoge intensiteit en veel strijd de wedstrijd ging Gelijk op met kansen voor beide ploegenMaar zoals we vaker zien in topwedstrijden  worden die beslist op individuele klasse zo ook In deze wedstrijd in de. 42e minuut maakte Hazard het enige doelpunt van de wedstrijd.Hij krulde de bal schitterend in de goal.

 In de tweede helft drong. Portugal nog wel aan en ze wisten nog wel verschillende kansen te creëren maar deze gingen er niet in Hazard heeft België dus naar de kwartfinale geleid waar zij aan mogen gaan treden tegen Italië.