Selecteer een pagina

een teleurstellend spelend  ITALIË is er zojuist na verlenging pas ingejaagd om een goed georganiseerde tegenstander in de persoon van Oostenrijk naar huis te sturen na 95 minuten spelen zorgde Chiesa voor de openingstreffer in het prachtige Wembley Stadium. Enkele minuten later tekende Pessina voor de beslissing in de wedstrijd die met name aan de kant van ITALIË dramatisch te noemen was, het is dan ook bijna verdiend te noemen dat Oostenrijk nog volledig terug komt in de wedstrijd als Kalajdzic nog voor 2-1 zorgt. Maar eerlijkheid gebied te zeggen een echte wedstrijd is het nooit echt echt geweest,ITALIË vond het allemaal wel prima en Oostenrijk heeft gevoetbald naar eigen vermogen. 

 

De Oostenrijkers verdienen dan ook de grootste complimenten over de manier waarop men zich vanavond presenteerde tegen over een zeer matig Italië. Maar Oostenrijk werd uiteraard wel flink onder druk gezet maar dat is logisch en. Dat is de ploeg van Roberto Mancini ook aan hun stand verplicht met alle respect voor Oostenrijk.