Selecteer een pagina

Het Nederlands elftal is euro 2020 perfect begonnen met 9 punten uit 3 wedstrijdenDe ploeg van Frank de boer mag zich nu op gaan maken voor de achtste finale tegen Tsjechië aanstaande zondag om 18:00 in de Puskás Aréna

 Maar zo gemakkelijk als die 9 punten uit 3 poulewedstrijden   Doen vermoeden zo ging het helaas niet de bondscoach besloot om het 5-3-2 systeem te gaan spelen  maar in de poulewedstrijden konden we allemaal zien dat dit nog niet van een Leien dakje ging ar zal  nog veel aan dit systeem gesleuteld moeten worden maar die tijd is er eigenlijk niet Veel mensen denken overigens dat het Nederlands elftal zomaar even doorloopt naar de halve finale maar er is al vaker in het verleden gebleken dat dat heel gevaarlijk is
 
Dit Europese kampioenschap wordt er overigens uitstekend        Gefloten door de arbitrale duo,s . na vaak kritiek te hebben geleverd mag dit ook weleens aan het licht komen.
 
 

Het programma voor de achtste finales ziet er overigens als volgt uit 

Programma 26 Juni

thuis

uit

Aanvang

Wales

Denemarken

18.00

Italië

Oostenrijk

21.00

Programma 27 Juni

thuis

uit

Aanvang

Nederland

Tsjechië

18.00

België

Portugal

21.00

Programma 28 Juni

thuis

uit

Aanvang

Kroatië

Spanje

18.00

Frankrijk

Zwitersland

21.00

Programma 29 Juni

thuis

uit

Aanvang

Engeland

Duitsland

18.00

Zweden

Oekraïne

21.00