Selecteer een pagina

Duitsland is  door het oog van de naald gekropen  op het EK voetbal na een  Knotsgekke voetbalavond in de Allianz Arena speelde  Duitsland zojuist met 2-2 gelijk tegen HONGARIJE  in de  zogenaamde poule desdoods. HONGARIJE presenteerde zich ook vanavond weer als een team zo scherp als een mes,  Desondanks was het  vanavond niet genoeg om door te gaan naar de knock-outfase van het EK voetbal 2021. 

De Hongaarse spits Szalai wilde zo lang Niet wachten en kopte na tien minuten een prima voorzet binnen.De ploeg van  Löw moest uit een ander vaatje tappen en flink ook, het spel van Duitsland was op dat moment dramatuch te noemen.  Met hard werken creerde  Duitsland enkele Kansen Hummels kopbal raakte de lat.

 Ginter schoot 30 seconden later de bal Recht in de handen van keeper Gulácsi.Achterin stond de poort wagenwijd open.Dat de Hongaren verzuimden om de score  uit te bouwen,was Duitslands geluk. . De Hongaarse keeper zat ongelooflijk mis Havertz had de bal voor  het inkoppen.Het stof was nog niet gaan liggen of de Hongaren hadden de score  Al naar twee getrokken. Schäfer schoot  de bal droog achter doelman Neuer, een keepers fout die doelman Neuer zichzelf toxh moet aan rekenen, Duitsland zocht in de laatste twintig  Minuten naar de gelijkmaker.Zes minuten voor tijd was het Goretzka die Duitsland naar de achtste finales schoot. 

 

Programma achtste finales 

 

Programma 26 Juni

thuis

uit

Aanvang

Wales

Denemarken

18.00

Italië

Oostenrijk

21.00

Programma 27 Juni

thuis

uit

Aanvang

Nederland

Tsjechië

18.00

België

Portugal

21.00

Programma 28 Juni

thuis

uit

Aanvang

Kroatië

Spanje

18.00

Frankrijk

Zwitersland

21.00

Programma 29 Juni

thuis

uit

Aanvang

Engeland

Duitsland

18.00

Zweden

Oekraïne

21.00