Selecteer een pagina

In de eerste helft begon Schotland vol enthousiasme onder aanvoer van het fanatieke publiek ze kwamen in het begin ook tot aardig spel en een paar kleine momentjes maar redelijk uit het niets schoot vlasic in de 17e minuut de Kroaten op voorsprong.

Vanaf dat moment  Begonnen de Kroaten makkelijker te voetballen en kwamen de Schotten er eigenlijk niet meer aan  maar toch scoorde de Schotten op dat moment ook redelijk uit het niets in de 42e minuut via macGregor de 1-1  
In de tweede helft was Kroatië de dominante ploeg Schotland kreeg nog wel een levens grote kans maar die wisten ze niet te benutten.
en toen was daar in de 62e minuut ineens Luca Modrić die de bal verwoestend in de goal schoot en de Kroaten op een 2-1 voorsprong bracht Vanaf dat moment wisten de schotten dat de wedstrijd gelopen was en kon uiteindelijk Ivan perisic nog voor de 3-1 zorgen