Selecteer een pagina

De sfeer in het stadion was zeer goed het is een toegevoegde waarde dat er weer supporters toegelaten mogen worden in de stadions het maakt de voetbalsport waar we allemaal zo van houden nog een stukje mooier   Zo ook vanavond Een zeer mooie en gemoedelijke sfeer.

Het was een avond waarin Engeland zeer matig voetbal liet zien in een  verschrikkelijk laag tempo ze kwamen in het eerste kwartier wel tot een grote kans waarbij Stones vanuit een corner op de Paal kopte verder creëerde ze nog wel wat kansjes maar het was al met al zeer matig vanaf Engelse kant. Voor Schotland daarin tegen een dikke pluim de Schotse ploeg stond defensief zeer goed en creëerde zelfs wat kansen waarin misschien wel  wat  meer mogelijk was geweest de Schotten hebben ons eerlijk is eerlijk in zeer positieve zin verrast