Selecteer een pagina

Vanavond stond de tweede groepswedstrijd op het EK op het programma in de Johan Cruijff Arena werd Oostenrijk met 2-0 verslagen. We zagen een zeer dominant Nederlands elftal vanavond.Maar we moeten ons nu niet rijk gaan rekenen en gewoon normaal blijven doen, we krijgen straks betere of minimaal gelijkwaardige wedstrijden, dus Europees kampioen worden we waarschijnlijk niet kortom blijf realistisch.

Een tuimeling van Dumfries (Alaba   Stond vol op zijn voet) leidde wel toteen penalty,die werd benut door Depay. Na dit vermakelijke begin,en een schot Van Depay in het zijnet,zakte het duel wat in.Oostenrijk drong Oranje terug,  Baumgartner schoot de bal hard in het  gezicht van De Ligt en een knal van    Hinteregger zeilde over het doel.  

 

sterk begin van Oostenrijk na de pauze nam Oranje de regie over.Kansen bleven uit,tot Oranje z’n eerste cornerkreeg:Bachmann keerde de kopbal van De Vrij en de rebound van De Ligt smoorde.De Boer bracht Aké,Wijndal en Malen.De laatste stormde twee minuten later op Bachmann af,legde af op Dumfries en die kon eenvoudig scoren.