Selecteer een pagina

Vanavond stond de topper tussen Spanje en Zweden op programma het werd een waar Spektakelstuk het enige wat ontbrak waren doelpunten.

Zoals de meeste voetballiefhebbers verwachten pakte Spanje het indicatief en mochten de bal dan iook naar hartelust rondspelen met Uitzicht op een zeer compacte Zweedse muur. Die wankelde voor rust slechts enkele   keren.Keeper Olsen maakte daarbij een hele goede indruk.  Opmerkelijk genoeg was de enige Zweedse kans in de eerste helft de grootste kwam tot stand Na  goed doorzetten van Isak belandde de bal via Llorente en de paal in de handen van doelman Simón. ternauwernoodeen kopbal van Olmo en Koke en Morata  schoten in kansrijke positie naast.

Opmerkelijk genoeg was de enige Zweedse kans in de eerste helft de grootste.Na  goed doorzetten van Isak belandde de bal via Llorente en de paal in de handen van doelman Simón. Spanje domineerde ook in de tweede helft, ar Zweden kroop iets meer uit zijn schulp.Zo leek een aardige kans inde maak,maar schopte Lustig zichzelf    bijna onderuit.Later schoot Berg van dichtbij over. In het laatste kwartier werd de Spaansedruk groter.Het leverde enkele kansen op,maar de Zweden hielden stand,mede   dankzij Olsen.De doelman stond zijn   mannetje,onder meer bij een kopbal van  Moreno en een klutsbal van Sarabia.