Selecteer een pagina

Het Was een wedstrijd in een laag tempo en met weinig kansen de Turken stonden met 11 man achter de bal en Italië moest het spel maken en ook dat ging in de eerste helft heel Moeizaam en dat is bijzonder zacht uit gedrukt.

In de tweede helft werd  het voetbal van Italië beter en werd uitgerekend door demirel de ban gebroken door een eigen doelpunt
 Na de 0-1 moest Turkije komen maar dat lukte niet echt daardoor werd het voetbal voor Italië makkelijker omdat de ruimtes steeds groter werden  Het was wachten op de 0-2 en die kwam uiteindelijk ook door een doelpunt van Ciro Immobile.
Uiteindelijk werd het nog 0-3 voor de italianen insigne schoof de bal in de goal toen was de wedstrijd beslistmakkelie floot overigens een uitstekende wedstrijd behoudens een penalty die hij had kunnen geven aan Turkije wegens een handsbal