Selecteer een pagina

 Na een spannende play-off finale waar de intensiteit enorm hoog was, waarbij uiteraard het aanwezige publiek zorgde voor een fantastische sfeer in het Rat Verlegh Stadion. Bovendien was de  arbitrage van vanavond  van Europees niveau, alle ingrediënten voor een heerlijke voetbalavond in Breda waren dan ook aanwezig.  

De Ploeg van Rogier Meijer was met een duidelijk plan naar Breda gekomen, dit bleek een succesvol plan te zijn want de ploeg uit Nijmegen was al meerdere keren geweest en komen dan ook verdiend op voorsprong via Cas Odenthal na 26 minuten spelen. Doelman Nick Olij zit er volledig naast bij een vrije trap van Jordy Bruijn waarna Cas Odenthal  de bal vervolgens hard tegen de touwen kopte,

Na een 0-1 voorsprong voor de bezoekers uit Nijmegen  leek regio club nac wakker geschut en speelde de ploeg van Maurice Stein verschillende kansen bij elkaar Waarna in de 67e minuut Sydney van van Hooijdonk voor de 1-1 kon tekenen

 Daarna was de ploeg uit Breda in een kolkend  rat Verlegh stadion nadrukkelijk op zoek naar de 2-1, maar deze bleef uit. Bij een finale hoort natuurlijk eigenlijk een verlenging maar je voelt aan alles dat er nog een doelpunt aan zit te komen. 
 
In de 88ste minuut kreeg de ploeg uit Breda de volgende klap te verwerken door de 1-2 van okita die met de buitenkant van zijn voet de bal achter nick olij liet verdwijnen deze klap kwam de ploeg uit Breda niet meer te boven waardoor nac in ieder geval nog een seizoen veroordeeld is tot keukenkampioendivisie voetbal.