Selecteer een pagina

Het was een echte finale in de Kuip met veel strijd van beide partijen en veel overtredingen opstootje,s en nog veel meer Feyenoord was de eerste helft de baas met veel kansen achter elkaar ze kwamen op 1-0 door een prachtige goal van Luis Fernando Sinisterra Lucumí.

De tweede helft sloeg de wedstrijd wel om Feyenoord wist de oplossingen niet meer te vinden daardoor kwam Utrecht tot verschillende kansen en de ploeg uit Utrecht had misschien ook wel recht op een penalty Ondanks dat de ploeg uit Utrecht veel kansen kreeg wisten ze de kansen niet te benutten
 
 
 Uiteindelijk werden de ruimtes op het veld zo groot dat Feyenoord met een vloeiende de counter de 2-0 kon maken de doelpuntenmaker was Bryan Linssen. Feyenoord trainer Dick Advocaat was na de wedstrijd behoorlijk emotioneel en dat is logisch ook, want hij neemt na 41 jaar afscheid als clubtrainer. En daarmee verliest de Eredivisie een enorme persoonlijkheid, Dick Advocaat was een echte winnaar met veel passie en strijd tot de allerlaatste minuut. een man met een bijzonder duidelijke mening iedereen uit de voetbalwereld keek tegen hem op.
 
 Ook vandaag ging hij geen enkele discussie uit de weg en deed zelfs nog even voor hoe je een kopduel zonder overtreding uitvoeren moet.  Arbiter Dennis Higler die zich vandaag ook niet echt sterk presenteerde en  toonde Marcos Nicolás Senesi Barón zelfs nog een gele kaart, waarschijnlijk voor de manier waarop de man uit Argentinië het duel aan ging.