Selecteer een pagina

Regio club NAC Breda heeft zich zojuist ten koste van FC Emmen geplaatst voor de finale van de play-offs promotie/degradatie. Deze wedstrijd wordt aanstaande zondag om 18:00 afgewerkt, in het eigen Rat Verlegh Stadion ontvangt de ploeg van Maurice Steijn N.E.C. 

Het was vooral een spannende wedstrijd op de oude meerdijk Na 120 Minuten voetballen  was de stand gelijk waardoor een penaltyreeks voor een beslissing moest gaan zorgen op de oude meerdijk deze penaltyreeks werd gewonnen door regio club NAC Breda. NAC wilde vanaf de eerste minuut laten zien aan FC Emmen, wij zijn de ploeg die in de eredivisie thuis hoort en gaf Dick Lukkien geen seconde de tijd om het eigen spel te komen.  Na een kwartier spelen kwam de ploeg uit Breda op een  0-1 voorsprong door een doelpunt van Lex immers, na een werkelijk fantastische pass van Thom Haye, een aanval uit het boekje!.

In de tweede  helft had het fanatiek aandringende Emmen Een eigen doelpunt van Ramon Hendriks nodig Om volledig terug te komen in de Wedstrijd. De thuisploeg domineerde ook In de verlenging, maar vergeten zichzelf vervolgens te belonen.  NAC Breda maakt de keuzes om meer en meer achteruit te gaan lopen en het voetballende gedeelte aan de thuisploeg over te laten. Er volgt nog een waslijst aan kansen voor FC Emmen maar deze worden allemaal niet benut. En dus moest een penaltyreeks gaan beslissen wie er zondag in finale mocht aantreden tegen N.E.C.  Keeper Nick Olij maakt zich de held van de avond door de penalty’s van Veendorp en Pena te stoppen, Verrips stopte  alleen die van Malone.