Selecteer een pagina

Voor Liverpool was het gisterenavond erop of er onder, er moest gewonnen worden vanManchester United om plek vier nog in zicht te houden.  Het werd een heerlijke Engelse topper op Old Trafford gevuld met veel persoonlijke duels en een zeer hoog baltempo. 

In een hectische beginfase kwam de ploeg van Ole Gunnar Solskjær  goed weg nadat een handsbal van Bailly onbestraft bleef. De interpretatie van hands blijf dus ook na gisteravond bijzonder discutabel, zeker als een handsbal situatie een wedstrijd zou beïnvloeden.  Enkele minuten later komt de thuisploeg op 1-0 door een doelpunt van  Bruno Miguel Borges Fernandes.  De openingstreffer van  Bruno Miguel Borges Fernandes maakt de wedstrijd volledig los, na 34 minuten spelen zorgde Diogo José Teixeira da Silva met een schitterend uitgevoerd hoogstandje alweer voor de gelijkmaker.

Manchester United en Liverpool gunnen elkaar geen moment rust, ook de arbiter van dienst laat veel toe waardoor er weinig rust momenten ontstaan, maar hier lijken beide teams niet of nauwelijks hinder van te ondervinden en vlak rust mogen we dan alweer de volgende GOAL Noteren, als Roberto Firmino Barbosa de Oliveira de bezoekers op eem 1-2 voorsprong zet.

Ook in de twee helft starten de ploeg van klopp heel erg scherp en binnen een paar minuten passeerde Roberto Firmino Barbosa de Oliveira Manchester United doelman Dean Henderson opnieuw na ongelooflijk geklunge in de verdedeging van Manchester United. Vervolgens vergeet Diogo José Teixeira da Silva het duel te beslissen, in plaats daarvan wordt de spanning weer teruggebracht door doelpunt van Marcus Rashford.

De grote vraag is nu hoe gaat deze wedstrijd zich verder  ontwikkelen, er gebeurt werkelijk van alles en de tijd tikt maar door.  Uiteindelijk speelde Liverpool de wedstrijd professioneel uit en Verdedigde de wankele marge met verve en counterde uiteindelijk  via  Mohamed :Salah Ghaly Salah nog naar de 2-4.