Selecteer een pagina

Het was een open wedstrijd in Den Haag met kansen over en weer. het begon met een schot op de paal van John goosens. Daarna nam willem II de wedstrijd min of meer volledig  over en kwamen dan ook verdiend op een 0-1 voorsprong via Vangelis Pavlidis,  Er zijn dan pas vijf minuten gespeeld. Daarna volgde een bizarre situatie waar de bal gegeven word aan nunnely, de spelers Van ADO hoorde een fluitje en stopte met lopen. maar dit bleek echter niet  de fluit van arbiter kamphuis te zijn. de Tilburgers speelde dan ook gewoon door en kwamen op 0-2 

Daarna kreeg ADO Den Haag een penalty waarbij   el kayati de kans kreeg om de aansluitingstreffer  te maken en zo de spanning weer volledig terug te brengen.  Maar hij mist, dit was voor de ploeg voor Ruud Brood begrijpelijkerwijs een grote mentale tik. Voor regio club willem ll was dit dan ook het uitgelezen mogelijkheid om de wedstrijd zakelijk en professioneel uit te spelen.

Met vier verse krachten probeerde Brood in de tweede helft nog wat te forceren, maar de ploeg van Željko Petrović weet de score uit te breiden tot 0-3. Daarna doet Michiel Kramer nog wat terug voor de ploeg uit den Haag. Maar helaas het doek is gevallen voor Ruud brood en zijn mannen, zeker als Ché Nunnely 20 minuten voor tijd de 1-4 voor zijn rekening neemt.