Selecteer een pagina

Vandaag werd ik opgeschrikt en ontving het trieste bericht dat goede vriend en huisfotograaf van regio club kozakkenboys Wim Verhoeven op 54-jarige leeftijd is overleden.


Wim was jarenlang actief als  huisfotograaf van de Werkendamse voetbalvereniging en maakte fantastische fotoreportages van de wedstrijden van de ploeg van Rick Adjei

Ook was Wim gewoon  een fanatieke supporter van de hoofdmacht van Kozakken Boys Wim was al enkele jaren ernstig ziek en in de nacht van Dinsdag 11 op  woensdag 12 mei kwam er toch, sneller dan verwacht  en  veel te vroeg, een einde aan het leven van Wim.

Ik zal wim blijven herinneren als een vrolijke en spontane man, met zeker ook een persoon met een  hele duidelijke eigen mening.  Toen ik net begon met mijn eigen voetbaluitslagen website en dit heel professioneel aan wilde gaan pakken. Toen mocht ik altijd de foto’s van kozakken boys 1 gebruiken. 

Als je maar wel mijn naam eronder zet zei hij dan zeer overtuigend!!! met een glimlach op zijn gezicht.  Wim wilde mij ook altijd ondersteunen en begeleiden in het maken van goede en scherpe foto’s, elke foto heeft een verhaal, maar het gaat er juist om wat wil je laten zien ???. Bij voetbal is dat, de bal en  twee spelers die vechten voor de bal, vechten Wim dat heb jij gedaan helaas heb je deze strijd verloren. 

 

Ik wens zijn vrouw kinderen  en familie heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.