Selecteer een pagina

We gaan Go Ahead Eagles komend seizoen weer terugzien in de eredivisie. De club uit Deventer won zojuist met 0-1 bij excelsior wat volgde waren zenuwslopende minuten. Dat had te maken het feit dat de wedstrijd tussen de graafschap en Helmond sport, tijdelijk werd stilgelegd vanwege noodweer.   De spelers en technische staf van Go Ahead Eagles bekeken het vervolg van de wedstrijd in Doetinchem op het grote stadion scherm. Zij zagen tot hun grote vreugde de ploeg van Mike snoei op de eigen vijverberg niet verder komen dan een 0-0 gelijkspel. dit resultaat betekent dat Go Ahead Eagles terug is op het hoogte Niveau van Nederland

 

De club uit Deventer is uiteindelijk op doelsalde gepromoveerd. De ploeg van Kees van wonderen was de beter ploeg in het Van Donge & De Roo Stadion.  In de slotfase kreeg de ploeg uit Deventer de beloning die het op dat moment meer dan verdiende,   Bas Edo Kuipers zorgde voor het enige doelpunt.