Selecteer een pagina

Na een matig voetbalweekend in Nederland qua niveau en tempo heeft de topper tussen Real Madrid – Sevilla het voetbalweekend weer helemaal goed gemaakt. Het Estadio Alfredo Di Stéfano was zojuist het decor van een fantastische wedstrijd die geëindigd in een 2-2 gelijkspel een uitslag waarmee de competitie bloedstollend spannend blijft.

Het begon allemaal met Benzema die zag al snel een goal afgekeurd Worden vanwege buitenspel, gaat het weer zo’n avond worden zag je hem denken?  en niet veel later was het aan de andere kant wel raak Fernando Francisco Reges.Sevilla had wat dat betreft dus alweer vroeg wat het altijd ontzettend graag wil namelijk een vroege voorsprong ten koste van alles, met als resultaat dat het ongemerkt stopte met voetballen in plaats daarvan ging het meer en meer achteruitlopen.

In de tweede helft kwam Real Madrid dan ook zeer verdiend op gelijke hoogte door een doelpunt van Marco Asensio Willemsen. Een kwartier voor tijd krijgen we te maken met een bizar moment Benzema wordt Neergehaald door Sevilla  doelman  Yassine Bounou na een 1 op 1 duel, de bal gaat op de stip. Vervolgens grijpt de VAR In: de situatie hiervoor is er hands gemaakt luid het oordeel.  Daardoor krijgt niet Real,maar Sevilla een penalty.Rakitic scoorde en Real leek aangeslagen. Maar ….. In de extra tijd redde Diego Carlos Santos Silva alsnog een punt waardoor het bloedstollend spannend blijft in de    Primera División die nog altijd alles behalve beslist is.