Selecteer een pagina

Vanmiddag stond voor regio club PSV op papier de lastige uit wedstrijd tegen regio club Willem ll op het programma.  De goede bedoelingen zullen ongetwijfeld aanwezig zijn geweest bij de ploeg van Željko Petrović maar hier was totaal niets van terug te op het veld tijdens de wedstrijd.

Het werd dan ook een eenzijdige wedstrijd waarin de ploeg van Roger Schmidt met nog twee wedstrijden op de kalender is de stand van zaken als volgt: de eindhovennaren staan nu één punt voor op de Alkmaarders.PSV bepaalde vanaf de aftrap het spel en heeft deze controle geen secode uit haden gegeven nadat Malen en Madueke dicht bij de  1-0 geweest waren,kwamen de bezoekers  na een half uur alsnog op voorsprong  via een mooi diagonaal schot van Malen.

In de tweede helft verdubbeld regio club PSV de voorsprong in het Koning Willem II Stadion Dumfries kopte en via Willem II’er Köhn verdween de bal in het doel.Willem II  was ook na de in de tweede helft  amper gevaarlijk en loste zelfs in het hele duel geen enkel Schot.Doelman Muric,die goed keepte,  voorkwam nog wel de 3-0 van Gakpo.