Selecteer een pagina

In Venlo Heeft er zich zojuist een heerlijk Spektakelstuk plaats gevonden een heerlijke degradatiekraker maakte VVV Venlo en regio club RKC Waalwijk er een waar Spektakelstuk van. In een boeiende degradatiekraker die van de eerste tot de laatste minuut razend spannend was geëindigde zojuist in 3-3, zo kwam er aan een reeks van twaalf nederlagen een einde voor de venlonaren al zal deze 3-3 toch voelen als een nederlaag. 

Beide ploegen hebben de punten hard nodig en dat was te merken: er werd namelijk door beide ploegen gevochten voor elke meter,De Venlonaren scoorden voor  rust tweemaal op bijna identieke wijze: Van Crooy zette voor en Giakoumakis en John tikten binnen.Tussendoor scoorden Oosting (mooi passje Touba) en Ngonge. Eigenlijk is het dan jammer dat de tijd zo snel voor gaat, aan de andere kant kunnen we weer uitkijken naar een mooie tweede helft waarbij twee ploegen de punten hard nodig hebben en er dan ook alles aangelegen zou zijn om de drie punten binnen te slepen. 

Direct na de aftrap voor de tweede helft redde RKC-doelman Lamprou een paar keer en kopte ploeggenoot Ngonge  op de paal,maar leek Van Crooy met de 3-2 de matchwinner te worden. Een ongelooflijke  dommehandsbal van Giakoumakis leverde RKC echter nog een strafschop en de 3-3 op waardoor het meer krijgt dan dat het eigenlijk vanavond verdiende.