Selecteer een pagina

FC Barcelona is er zojuist niet in geslaagd de koppositie over te nemen van Atlético, na een mooi voetbalgevecht bleef het 0-0 in Camp Nou.

Op een fenomenale solo van Lionel Andrés Messi Cuccittini na (langs zeven man,waarna Oblak met de  vingertoppen redde) had Barcelona in de eerste helft weinig tot niets in te brengen. Atlético kreeg kansen via Correa,Llorente,Carrasco en Felipe,maar gescoord werd er niet,mede door enkele reddingen van Ter Stegen.

 In de tweede helft kwam het FC Barcelona van Ronald Koeman   een stuk energieker uit de start blokken. Piqué kopte recht op Oblak. Enkele minuten later werd de openingstreffer van Aráujo’s afgekeurd vanwege buitenspel. Echter zou je zeggen de 1-0 kan niet uitblijven, FC Barcelona speelt op dit moment zeer aanvallend voetbal en vergeet zichzelf daarbij eigenlijk gewoon te belonen.  Het blijft maar kansen regenen voor FC Barcelona zo kopte Dembélé over en een vrije trap van Lionel Andrés Messi Cuccittini vloog net langs de kruising.

Zo lijkt Real Madrid de grote winnaar te gaan worden van deze speelronde, Real Madrid dat morgen in het eigen Estadio Alfredo Di Stéfano de koppositie kan pakken als het weet te winnen van het Sevilla FC van Luuk de Jong.