Selecteer een pagina

De ploeg van Henk Fraser maakt de laatste weken een bijzonder goede indruk zojuist won sparta Zeer overtuigend van Vitesse met 3-0, een overwinning waarmee voor Sparta de play-offs nu toch echt serieus in zicht komt. 

Vanaf de aftrap drong een zeer fanatiek spelend Sparta Vitesse direct terug op eigen helft de rotterdammers creëerde hiermee behoorlijk wat kansen en mogelijkheden.Net op het moment dat Vitesse opschoof richting het doel van Sparta (en het wellicht een penalty verdiende na hands van Auassar), laat de handsbal discussie maar weer los barsten.

Vervolgens komt de thuisploeg op een  1-0 voorspong via Bryan George JeffreySmeets hij  kopte raak na een werkelijk schitterende  pass van Engels, Enkele minuten later voorkwam keeper Okoye op een stijlvolle manier de gelijkmaker van Wittek.

Vitesse komt een heel stuk feller uit de kleedkamer en laat zich daarmee weer eens een keer volledig van de positieve kant zien. Bazoer knalde op de  lat,maar opnieuw bolde het net aan de  overzijde;binnen drie minuten scoorden Thy (kopbal) en Emegha (intikker).