Selecteer een pagina

Villarreal heeft zojuist bijzonder knap standgehouden in het Emirates Stadium kwamen Villarreal en Arsenal niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Waardoor de Spanjaarden hun eerste Europese finale ooit bereikt hebben, dit duel wordt overigens gespeeld op woensdagavond 26 mei in Gdansk.

Villarreal had het  thuisduel Arsenal met 2-1 gewonnen  en dat resultaat werkte niet echt lekker mee voor een mooie wedstrijd met passie en strijd tot de laatste minuut. De bezoekers wachtten af, de thuisploeg had maar een treffer nodig en  voelde zich  dan ook  alles behalve genoodzaakt om actie te ondernemen

.Voor de  rust was alleen Aubameyang dicht bij  een goal maar hij raakte de helaas voor de thuisploeg de paal! We zien tot nu toe een wedstrijd waar heel spanning op staat maar aan goede intenties bij beide ploegen is echter geen gebrek.

Na de rust maakte de ploeg van Mikel Arteta Amatriain veel meer haast en dat verschafte de bezoekers ontzettend veel ruimte om te voetballen. Echter was het  Arsenal dat  de grootste mogelijkheid kreeg maar wederom kwam het niet verder dan een inzet van Aubameyang op de paal.