Selecteer een pagina


Vanavond stonden Real Madrid en Chelsea tegen over elkaar in de eerste halve finales van de Champions League na 90 minuten spelen werd de eindstand bepaald op 1-1 een uitslag waarbij alle scenario’s openblijven.

Chelsea begon scherp aan het duel met Real Madrid en kreeg al snel Twee grote kansen:Werner miste nog van dichtbij, maar vervolgens was het Christian Pulisic,die met een mooie kapbeweging Real-doelman Courtois op het verkeerde been zette en raak schoot. De 1-1 kwam op het scorebord via Benzema die na een schitterende pegel op de paal wel scoorde met een schot uit de draai. Na de gelijkmaker van Karim Benzema gaan beide teams op twee gedachte hangen met als resultaat dat er nauwelijks nog kansen worden gecreëerd. Een klein pluspuntje was invaller Ziyech die op zijn beurt nog wel gevaarlijk was met een vrije trap: maar Courtois  liet zich niet verrassen.