Selecteer een pagina

Bodetax bv is een taxibedrijf uit Giessenburg

Bodetax bv verzorgt al vanaf de 50er jaren taxivervoer. Voorheen als gebroeders Bode begonnen met een eerste Chevrolet. In de loop der jaren werd de nadruk gelegd op schoolvervoer en vervoer naar dagbestedingen voor mensen met een handicap. Inmiddels onder de naam Bodetax uitgegroeid tot een bedrijf met 40 taxi’s.

 

– Groepsvervoer voor gemeenten en instellingen

Al sinds tientallen jaren verzorgen wij het vervoer voor gemeenten en instellingen. Onze ervaren chauffeurs verzorgen uw vervoer met passie en geduld. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van mensen met een beperking en schoolkinderen.

Ook wanneer het even wat minder gaat met de mensen van deze doelgroep proberen wij door wat extra aandacht en geduld de cliënt toch op een goede en veilige manier op zijn bestemming te brengen. Ook voor het vervoer naar de buitenschoolse opvang en dagbesteding bent u bij ons aan het juiste adres.

– Particulier vervoer

Wilt u uit gaan eten of heeft u een ander uitje? Bestel een taxi(bus). U kunt een wijntje drinken en de rit is nog gezellig ook!
Taxivervoer ook wanneer u daar niet meteen aan zult denken; uw boot ophalen vanuit de winterhaven, een uitje met een ouder familielid, eventueel in de rolstoel, enzovoort.

Luchthaven ritten

Ook uw luchthaven ritten verzorgen wij natuurlijk voor u. Onbezorgd op vakantie en alle ruimte voor uw bagage met een taxibus van Bodetax.Luchthavenvervoer tot 17 personen mogelijk.

Moeten uw relaties of personeel op de luchthaven worden gehaald of naar hun hotel gebracht? Uw zakelijke vervoersvraag verzorgen wij voor u. Voor vervoersvragen met een langere looptijd bestaat de mogelijkheid ons wagenpark aan uw wensen aan te passen.

meer informatie : http://www.bodetax.nl