De wedstrijd tussen Dussense Boys en Be ready was donderdagavond weer een echte derby. Scheidsrechter de Vaan zwaaide voor de rust al flink met het geven van gele kaarten, je zou zeggen de speler gaan nu voetballen met de rem erop maar dit was bepaald niet het geval.

Om alles compleet te maken werd de wedstrijd ook nog tijdelijk onderbroken vanwege plastic bierbekers die op het speelveld werden gegooid. Wordt er nu dan ook nog een beetje normaal gevoetbald? Nee hoor!!! Na de rust ontplofte de boel na weer een fikse overtreding op Jesse van Boxtel. Nadat iedereen weer los van elkaar was, resulteerde het in een rode kaart voor Harry Sassen van Dussense Boys en rood voor keeper Rodney Schrauwen van Be Ready.

Tussen alle opstootjes door komen de bezoekers uit Hank na een minuut of tien op een 0-1 voorsprong doelpuntenmaker Jurian Heymans. De vraag is nu, hoe gaat de wedstrijd zich ontwikkelen gaat Be ready doordrukken of gaat ook de Dussense boys zich concentreren op voetbal en onnodige opstootjes ontwijken? Het antwoordt wordt geven door Rick Schouw 0-2 hij zorgt voor de 0-2 Halverwege de eerste helft wordt ook het niveauverschil tussen Dussense boys Be ready pijnlijk zichtbaar, in deze fase komen de bezoekers uit Hank op een 0-3 voorsprong door een doelpunt van Robin Berk. Dussense boys antwoordt direct hierna met een uitstekend gespeelde aanval afgrond door Jordi van den Oudenrijn 1-3.

In het begin van de 2e helft is het de vraag wat voor wedstrijdbeeld gaan we zien gaat de thuisploeg op zoek naar 2-3 of gaan de bezoekers het karwei afmaken, het laatste is het geval. Pechvogel Jacco de Graaf zorgt met een eigendoelpunt voor een nieuwe tussenstand van 1-4.

De beleving bij de thuisploeg is er volledig uit en Be ready kan doen wat het graag wil namelijk lekker doorgaan met het maken van doelpunten. Siem Veldhoven zet een paar minuten later de 1-5 op het score bord, ook bas van de Noort komt ook weer op het wedstrijdformulier te staan als doelpuntenmaker van de 1-6. Robin Berk zorgt vlak voor het einde van de wedstrijd nog voor 1-7.